Bahri Canlı

Alpin Dede – alpindede.com

Daha önce içine bulunduğum bir STK ile yapmayı planladığım bir projeydi. Hatta bununla ilgili Yapamadığım bir proje daha; ürün inceleme projesi isimli bir yazı yazmıştım. Zaman geçti bu projeyi doğa sporları alanında biz yapmaya karar verdik. Ve bir şekilde projeye başladık. Aynı  fikri düşünen hatta yapmaya çalışan farklı web siteleri de olmuş fakat bizim beklediğimiz birşeydi.  Sonuç itibari ile ürün inceleme projemiz devam ediyor. Hala elimizdeki malzemelerin tamamını inceleyemedik. Hatta sürekli yeni ürünlerde ürün havuzumuza ekleniyor. Ayrıca elimizdeki ürünlerin incelemesi bittiğinde elimizde olmayan bazı ürünleri de bir outdoor firmasının desteği ile incelemeye başlayacağız.

Ürün inceleme işi projeye ilk planladığımda daha heyecanlı bir olay gibi gelmişti. Hatta şu sıralar internette dolaşan ben ne düşünüyorum, arkadaşlarım ne düşünüyor, ben ne yapıyorum resimlerine benzer bir gerçekle karşılaştık.

Sonuç olarak ürün inceleme projesinde biz küçük bir ekibiz. Ekibe katılmak isteyenlere yada ekibe dışarıdan destek vermeyen herkesin desteğini bekliyoruz. Destek vermek isteyenler dede[at]alpindede.com adresine email atabilirsiniz.

Web sitesi: www.alpindede.com
Facebook: www.facebook.com/alpindede
Twitter: twitter.com/alpindede
Friendfeed: www.friendfeed.com/alpindede

 

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştirici, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)

Exit mobile version